Про актуалізацію Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади до 2029 року

Керуючись Законами України «Про засади державної регіональної політики», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки», наказом Міністерства розвитку громад та територій України «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад», з метою актуалізації Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади на період до 2029 року, беручи до уваги оновлені редакції державних та регіональних програм розвитку із врахуванням умов військового стану та післявоєнного відновлення та заходи в рамках проекту «Мери за економічне зростання» (M4EG), враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити робочу групу з актуалізації Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади на період до 2029 року (далі – робоча група) та затвердити її персональний склад, згідно з додатком 1 (додається).

2. Затвердити Положення про робочу групу з актуалізації Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади на період до 2029 року, згідно з додатком 2 (додається).

3. Робочій групі:

3.1. Актуалізувати Стратегічний план розвитку Тернопільської міської територіальної громади на період до 2029 року.

3.2. Винести проект рішення про внесення змін до Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади на період до 2029 року на розгляд міської ради.

4. Структурним підрозділам міської ради брати участь у роботі в форматі експертних груп згідно своєї компетенції, оперативно опрацьовувати й надавати усю необхідну інформацію та виконувати доручення Робочої групи.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування