Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Юрія Іллєнка,3Б ОСББ «Я. Головацького 3Б»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Я. Головацького 3Б», керуючись ст.12,79-1,92,120,122,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Я. Головацького 3Б» (код ЄДРПОУ 41641421) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,3274 га для  обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Юрія Іллєнка, 3Б.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Я.Головацького 3Б» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування