Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Юрія Іллєнка, 3В ОСББ «Ю.Іллєнка 3В»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Ю.Іллєнка3В», керуючись ст.12,79-1,92,120,122,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Ю.Іллєнка 3В» (код ЄДРПОУ 44108215) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,6018га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Юрія Іллєнка, 3В.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Ю.Іллєнка 3В» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування