Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за адресою с. Малашівці (за межами населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, Державній податковій службі України

Розглянувши звернення Державної податкової служби України, керуючись Земельним кодексом України,  Податковим кодексом України, Законом України «Про оцінку земель», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 № 1149 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Державній податковій службі України (код ЄДРПОУ 44281999) технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,14га (кад.номер 6122685400:01:001:1336)  за адресою с. Малашівці (за межами населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2.Ввести в дію нормативну грошову оцінку земельної ділянки за адресою с. Малашівці (за межами населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, з дня прийняття даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології.

Поіменне голосування