Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Олександра Довженка,18б ПП «Моноліт – Проект»

Розглянувши звернення приватного підприємства «Моноліт - Проект», керуючись ст.12, 79-1,120,122,123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл приватному підприємству «Моноліт – Проект» (код ЄДРПОУ 35969853) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,0343га для обслуговування будівель магазину автозапчастин з міні-баром, пунктом автотехсервісу (мийка), сервісними постами, за адресою вул. Олександра Довженка,18б.

2.Зобов'язати приватне підприємство «Моноліт - Проект» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування