Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Андрея Шептицького, 7б ТОВ «ЕТЕРНА НОВА»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ЕТЕРНА НОВА», керуючись ст. 12, 123, 124, 125 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Пункт 11  додатку до рішення міської ради від 03.11.2023 №8/32/64 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  ТОВ «ЕТЕРНА НОВА» - скасувати.

2.Дати дозвіл  товариству з обмеженою відповідальністю «ЕТЕРНА НОВА»  (код ЄДРПОУ 44872482) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,0005га в оренду терміном на п’ять  років для обслуговування торгового приміщення  за адресою вул. Андрея Шептицького, 7б.

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ЕТЕРНА НОВА» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.

Поіменне голосування