Про внесення змін до Статуту комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» і викладення його у новій редакції

З метою приведення установчих документів комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» у відповідність до вимог чинного законодавства,  керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про позашкільну освіту», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:
1. Змінити місцезнаходження комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» (код ЄДРПОУ 14041528)  з адреси: м. Тернопіль, вул. Київська, 3 Б, на адресу: м. Тернопіль, вул. Київська, 3 Г.

2. Внести зміни до  п.1.9.  Статут комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків», в частині юридичної адреси та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

3. Доручити директору комунального закладу Тернопільської міської ради «Станція юних техніків» забезпечити державну реєстрацію Статуту відповідно до вимог чинного законодавства України.

4. Вважати таким, що втратив чинність п. 1.1. рішення міської ради від 17.12.2021 №8/11/54 «Про внесення змін до установчих документів закладів освіти та управління освіти і науки і викладення їх у новій редакції».

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування