Про надання статусу борця за незалежність України в ХХ столітті

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 28.07.2023  №8/28/03 «Про статус борця за незалежність України у ХХ столітті», враховуючи рішення комісії у справах борців за незалежність України у ХХ столітті (протокол від 19.02.2024 № 5), особистий внесок у встановленні української державності, а також визначені засади державної політики щодо відновлення, збереження та вшанування національної пам’яті про боротьбу та борців за незалежність України у ХХ столітті, висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати статус борця за незалежність України у XX столітті на території Тернопільської міської територіальної громади особам, згідно з додатком (додається).
  2. Видати посвідчення  борця за незалежність України у ХХ столітті на території Тернопільської міської  територіальної громади, відповідно до пункту 4  «Порядку  надання статусу борця за незалежність України у XX столітті  на території Тернопільської міської територіальної громади», затвердженого рішенням міської ради від 28.07.2023 № 8/28/03.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування