Про співробітництво територіальних громад щодо надання послуг з водопостачання та водовідведення

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 01.03.2024 №8/37/15

Керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 4, 12 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», з метою уникнення можливого суттєвого погіршення надання послуг населенню комунальним підприємством «Тернопільводоканал» та для забезпечення ефективного використання ресурсів територіальних громад на основі спільного застосування наявних в одного із суб’єктів співробітництва об’єктів комунальної інфраструктури, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. «Комунальному підприємству «Тернопільводоканал» видачу нових технічних умов, дозволів на приєднання (підключення) до мереж та погоджень (узгоджень) проєктів на підключення до мереж централізованого водопостачання та водовідведення об’єктів, розташованих за межами території Тернопільської міської територіальної громади, здійснювати виключно за наявності та відповідно до умов договору про співробітництво територіальних громад, укладеного між суб’єктами співробітництва (Тернопільською міською територіальною громадою та відповідною територіальною громадою) у частині спільного фінансування Комунального підприємства «Тернопільводоканал» відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та умов договору, погодженого сторонами».

2. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій з засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в медіа.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.

Поіменне голосування