Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Міськавтотранс»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради від 29.12.2023 №132/35069244, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Міськавтотранс» Тернопільської міської ради на 552138,10 грн. (п’ятсот п’ятдесят дві тисячі сто тридцять вісім гривень 10 копійок) до 58310019,19 грн. (п’ятдесят вісім мільйонів триста десять тисяч дев’ятнадцять гривень дев’ятнадцять копійок).

2. Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Міськавтотранс», затвердженого рішенням  міської ради від 03.11.2023 №8/32/28 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Міськавтотранс» та викласти його в новій редакції, згідно з додатком (додається).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

 

Поіменне голосування