Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Курівці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, ВАТ «Тернопільобленерго»

Розглянувши звернення відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго», керуючись ст.12, 76, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»,  висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл відкритому акціонерному товариству «Тернопільобленерго», (код ЄДРПОУ 00130725) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100 га в оренду терміном на 10 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (ЗТП 440) за адресою с. Курівці (за межами населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Тернопільобленерго» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування