Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою пров. Цегельний, 1 ТОВ «ТЕХНОТЕРН БУД»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕХНОТЕРН БУД», керуючись ст. 12, 123, 124, 125 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл  товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕХНОТЕРН БУД»  (код ЄДРПОУ 31463005) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,0622га в оренду терміном на п’ять  років для обслуговування будівель торгівлі за адресою пров. Цегельний, 1.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕХНОТЕРН БУД»  в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.

Поіменне голосування