Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Гуцульська,_ гр. Майбороді М. Б.

Розглянувши звернення гр. Майбороди Марії Богданівни, керуючись ст. 12, 40, 122, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:
1. Затвердити гр. Майбороді Марії Богданівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0144 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (під літерою «Б») за адресою вул. Гуцульська,_.

2. Надати гр. Майбороді Марії Богданівні (РНОКПП__) земельну ділянку (кад. номер 6110100000:07:009:0148) площею 0,0144 га в оренду терміном на п’ять років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (під літерою «Б») за адресою вул. Гуцульська,_.

3. Зобов’язати гр. Майбороду Марію Богданівну в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування