Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. Андрея Шептицького

Розглянувши звернення юридичної і фізичних осіб, керуючись ст. 12, 79-1, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ВКП ЗБРУЧ» (код ЄДРПОУ 44404737), гр. Костіну Миколі Петровичу (рнокпп _), гр. Лебедєву Віталію Анатолійовичу (рнокпп _) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0063га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування споруд для підприємницької діяльності за адресою вул. Андрея Шептицького, 24.

2. Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ВКП ЗБРУЧ» (код ЄДРПОУ 44404737), гр. Костіну Миколі Петровичу (рнокпп _), гр. Лебедєву Віталію Анатолійовичу (рнокпп _) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0170га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування споруд для підприємницької діяльності за адресою вул. Андрея Шептицького, 24.

3.Зобов`язати юридичну та фізичних осіб в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в п.1,2 даного рішення.

Поіменне голосування