Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель м.Тернопіль (центральний напрямок міста Тернополя)

Керуючись ст.12,83,122 Земельного кодексу України, ст. 25,35,57 Законами України „Про землеустрій”, "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", Порядком проведення інвентаризації земель, затвердженого Постановою Кабінетом Міністрів України 05.06.2019р. №476, з метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель та визначення кількісного та якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь , враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 500,00га вздовж межі м.Тернополя, що межують із вул. Богдана Хмельницького, Соломії Крушельницької, Замкова, Руська, Старий поділ, Торговиця, Оболоня, Софія Стадникова,  Білогірська, Гайова, Василя Костянтина Острозького, просп. Степана Бандери (центральний напрямок міста).

2.Дати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 20,00га в центральній частині міста Тернополя, що межують із вул. Богдана Хмельницького, Качали, Юліуша Словацького, Михайла Грушевського, Петра Конашевича Сагайдачного, Руська, бульвар Тараса Шевченка, Миколая Коперника, ВячеславаЧорновола, Івана Франка.

3.Дати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 40,00га в південно-центральній частині міста Тернополя, що межують із вул. Микулинецька, проїзд з вул.Микулинецька на вул.Подільську та вул.Подільська.

4.Суб’єктам господарювання, які мають в користуванні земельні ділянки в межах території на якій пропонується провести інвентаризацію земель, забезпечувати доступ до об’єктів інвентаризації та надавати виконавцю робіт інформацію стосовно документів, що посвідчують право користування чи власності на земельні ділянки.
5.Дозволити виступити замовниками технічної документації із землеустрою щодо      інвентаризаціїземель:
5.1.Землекористувачам земельних ділянок - щодо земельних ділянок, які перебувають у користуванні чи власності, за власні кошти.
5.2.Тернопільській міській раді - щодо земельних ділянок не наданих у користування та не переданих у власність міста Тернополя, за кошти бюджету громади.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування.

Поіменне голосування