Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель м.Тернопіль (центрально-східний напрямок міста Тернополя)

Керуючись ст.12,83,122 Земельного кодексу України, ст. 25,35,57 Законами України „Про землеустрій”, "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", Порядком проведення інвентаризації земель, затвердженого Постановою Кабінетом Міністрів України 05.06.2019р. №476, з метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням і охороною земель та визначення кількісного та якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу угідь , враховуючи рішення міської ради від 29.10.2021року №8/10/286 «Про проведення робіт із землеустрою щодо інвентаризації частини території земель в центрально-східному напрямку міста Тернополя», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель, в межах об’єкту проведеної інвентаризації земельних ділянок, загальною площею 401,40га.

2.Надати управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 3593939 в постійне користування земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:014:0025) площею 6,35га для обслуговування та утримання пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення парку "Старий Парк" за адресою м.Тернопіль, обмежену вулицями: Євгена Петрушевича, Михайла Коцюбинського, Романа Шухевича, Веселою.

3.Матеріали інвентаризації земельних ділянок, використати:

- при розгляді питань благоустрою, озеленення;

- проведенні реконструкції та ремонту об’єктів житлового та іншого призначення;

- формуванні прибудинкових територій;

- справлянні плати за користування землею.

4.На підставі затверджених матеріалів проведеної інвентаризації внести інформацію до Державного земельного кадастру про земельні ділянки комунальної власності.

4.1.Провести державну реєстрацію земельних ділянок права комунальної власності територіальної громади.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісіі міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування.

Поіменне голосування