Про внесення змін в Програму розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 09.06.2023 №8/26/30

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до «Програми розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки»,  затвердженої рішенням міської ради від 18.12.2020 №8/2/12, а саме:  пункт 5.10 розділу 6 «Перелік завдань і заходів  програми» доповнити текстом наступного змісту: «Проведення ремонтів житлового фонду на умовах співфінансування згідно Порядку проведення ремонтів житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади».

2. Затвердити Порядок проведення ремонтів житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком (додається).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування