Про преміювання випускниці закладу освіти за підсумками національного мультипредметного тесту

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 03.10.2022 №8/п18/10 «Про преміювання випускників закладів освіти за підсумками національного мультипредметного тесту», з метою підтримки обдарованих, талановитих випускників  закладів освіти, які фінансуються з бюджету Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Преміювати за високі досягнення у навчанні одноразовою грошовою премією випускницю Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 Тернопільської міської ради Тернопільської області Олексюк Софію Василівну за результатами національного мультипредметного тесту (математика, історія України): за 400 балів з двох навчальних предметів - у розмірі 4000 грн.

2. Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу здійснити виплату одноразової премії відповідно до пункту 1 даного рішення.

3. Відповідальність за своєчасну виплату одноразової премії покласти на управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування