Про організацію роботи початкових класів та введення додаткових ставок у Тернопільському академічному ліцеї «Генезис» Тернопільської міської ради

Враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 18.08.2015р. №6/61/27 «Про затвердження додаткових ставок Тернопільському педагогічному ліцею спортивного профілю», від 11.07.2022 №8/п16/23 «Про реорганізацію шляхом злиття Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №25 Тернопільської міської ради Тернопільської області та Тернопільського педагогічного ліцею спортивного профілю Тернопільської міської ради Тернопільської області у Тернопільський академічний ліцей «Генезис» Тернопільської міської ради», від 22.08.2022 №8/п17/15 «Про створення юридичної особи-Тернопільський академічний ліцей «Генезис» Тернопільської міської ради шляхом реорганізації та затвердження Статуту», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про повну загальну середню освіту», з метою забезпечення розвитку дитячо-юнацького спорту та створення умов для здобуття дітьми початкової освіти у Тернопільській міській територіальній громаді, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити керівнику Тернопільського академічного ліцею «Генезис» Тернопільської міської ради додатково ввести в штатний розпис з 03 жовтня 2022 року ставки в межах затвердженого кошторису, згідно з додатком (додається).

2. Тернопільському закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №32 Тернопільської міської ради здійснювати:

2.1. Оплату за комунальні послуги у приміщеннях, в яких  навчаються діти початкових класів Тернопільського академічного ліцею «Генезис» Тернопільської міської ради за адресою: м.Тернопіль, вул. Петра Батьківського, 46.

2.2. Організацію харчування дітей початкових класівТернопільського академічного ліцею «Генезис» Тернопільської міської ради, які навчаються у приміщеннях за адресою: м.Тернопіль, вул. Петра Батьківського, 46 та відповідно оплату за харчування пільгових категорій серед даних дітей, згідно нормативів затверджених виконавчим комітетом міської ради для учнів закладів загальної середньої освіти.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування