Про нагородження відзнаками Тернопільської міської ради

Керуючись рішеннями міської ради від 19.05.2011 №6/8/10 «Про затвердження Статуту Тернопільської міської територіальної громади», від 25.04.2014 №6/47/5 «Про затвердження Положень, які є невід’ємною частиною Статуту територіальної громади м. Тернополя» та враховуючи висновки комісії, яка проводить попередній розгляд матеріалів про нагородження відзнаками Тернопільської міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. За вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету, територіальної цілісності і зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, героїзм та самовідданість, виявлені під час бойових дій, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисників і захисниць України ПРИСВОЇТИ звання «Почесний громадянин міста Тернополя», згідно з додатком 1 (додається).

2.  За високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності Української держави, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисників і захисниць України військовослужбовців Збройних сил України  НАГОРОДИТИ Відзнакою Тернопільської міської ради, згідно з додатком 2 (додається).

3. Міському голові ВРУЧИТИ нагороди Тернопільської міської ради в урочистій обстановці при відзначенні Дня захисників і захисниць України.

Поіменне голосування