Про прийняття майна

Розглянувши звернення комунального підприємства  теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.2021 №1073 “Про передачу на баланс”, з метою забезпечення ефективної діяльності комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради прийняти у поповнення статутного капіталу будівлю та обладнання котельні за адресою вул. Глибока, 18 у м. Тернополі загальною вартістю 1304814,60 грн. (один мільйон триста чотири тисячі вісімсот чотирнадцять грн. 60 коп.), які передані на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.2021 №1073 “Про передачу на баланс”.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування