Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою бульв. П. Куліша, 1 гр. Бухті І.О., Ждасі І.В.

Розглянувши звернення гр. Бухти Ілони Олександрівни, Ждахи Ірини Володимирівни, керуючись ст. 12, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл гр. Бухті Ілоні Олександрівні (рнокпп), гр. Ждасі Ірині Володимирівні (рнокпп) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0320га в оренду терміном на п’ять  років для обслуговування нежитлового приміщення за адресою бульвар П. Куліша, 1.

2.Зобов’язати гр. Бухту Ілону Олександрівну, гр. Ждаху Ірину Володимирівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування