Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Чернихів Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Бурій І.Ю.

Розглянувши звернення гр. Бурої Ірини Юріївни, керуючись ст. 12, 33, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Бурій Ірині Юріївні (рнокпп ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1400 га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Чернихів Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Зобов’язати гр. Буру Ірину Юріївну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування