Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Курівці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Радом Г.В.

Розглянувши звернення гр. Радом Галини Володимирівни, керуючись ст. 12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Радом Галині Володимирівні (рнокпп ___) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2659 га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Курівці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Зобов’язати гр. Радом Галину Володимирівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування