Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти на 2022 рік

Керуючись ст. 93, 101, 103 Бюджетного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Затвердити:

Договір про міжбюджетний трансферт на 2022 рік між Великоберезовицькою селищною радою та Тернопільською міською радою (додається).

Договір про міжбюджетний трансферт на 2022 рік між Байковецькою сільською радою та Тернопільською міською радою на фінансування освітніх послуг для мешканців Байковецької сільської ради (додається).

Договір про міжбюджетний трансферт на 2022 рік між Байковецькою сільською радою та Тернопільською міською радою на фінансування психолого-педагогічних, корекційно-розвиваючих послуг та проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей від 2 до 18 років з особливими освітніми потребами, забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу фахівцями комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради (додається).

2. У зв’язку із збільшенням витрат на комунальні послуги та заробітну плану працівників закладів дошкільної освіти управлінню освіти і науки міської ради звернутися до Байковецької сільської ради щодо прийняття нею відповідного рішення та внесення змін до договору про міжбюджетний трансферт на 2022 рік виходячи із нових норм витрат на отримання послуг в закладах дошкільної освіти Тернопільської міської територіальної громади.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування