Про затвердження рішення виконавчого комітету та угод про міжбюджетні трансферти на 2021 рік

Керуючись ст. 93, 101, 103 Бюджетного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 24.11.2021 № 1072 «Про погодження угод про міжбюджетні трансферти», висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити:

1.1. Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 24.11.2021 № 1072 «Про погодження угод про міжбюджетні трансферти» (додається).

1.2. Угоду про міжбюджетний трансферт на 2021 рік між Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою щодо виплати заробітної плати з нарахуваннями педагогічним працівникам, забезпечення фінансування мистецького компоненту, розвитку інфраструктури та покращення матеріально- технічної бази закладу освіти Тернопільський ліцей №21-спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області (додається).

1.3. Угоду про міжбюджетний трансферт на 2021 рік між Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою щодо співфінансування створення навчально-практичного центру з професії “Пекар, тістороб, машиніст тісторобних машин, кондитер” на базі Державного професійно-технічного навчального закладу “Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі” (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування