Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Галицька, 38 «3», 38а ТОВ «ФАКТОРИНГ ГАЗОТРЕЙД ТЕРНОПІЛЬ»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «ФАТОРИНГ ГАЗОТРЕЙД ТЕРНОПІЛЬ», керуючись ст. 12, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ФАТОРИНГ ГАЗОТРЕЙД ТЕРНОПІЛЬ» (код ЄДРПОУ 44389188) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 1,1614га, в оренду терміном на п’ять  років, для обслуговування викуплених приміщень з реконструкцією під будівництво багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури за адресою вул. Галицька, 38 «3», 38а.

2.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ФАТОРИНГ ГАЗОТРЕЙД ТЕРНОПІЛЬ» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування