Про надання погодження

Розглянувши звернення гр.Костюка І.М., зважаючи на надання погодження на прокладання міських інженерних мереж та елементів транспортної розв’язки через належну йому земельну ділянку під час проведення “Реконструкції шляхопроводу через залізничну колію на вул.Об’їзна в районі вул.Гайова в м.Тернополі”, враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 05.04.2019р. №7/33/96 «Про запобігання збитковості діяльності КП «Тернопільводоканал»» (зі змінами) та з метою забезпечення належного обслуговування даних інженерних мереж та транспортної розв’язки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

 ВИРІШИЛА:

1. Дозволити комунальному підприємству “Тернопільводоканал” видати гр.Костюку І.М. технічні умови, дозвіл та погодження (узгодження) проекту на підключення до мереж водопостачання та водовідведення стоянки автотранспорту за адресою с.Великі Гаї, вул.Гайова, кадастровий номер 6125281700:01:001:2909.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування