Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Братів Бойчуків,17 ОСББ «Братів Бойчуків,17»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Братів Бойчуків,17», керуючись ст.12,42,92,122,123,186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Братів Бойчуків,17» (код ЄДРПОУ 42397768) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,5355га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Братів Бойчуків,17 з правом передачі у постійне користування.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Братів Бойчуків,17» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.

Поіменне голосування