Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Енергетична гр.Чернолевій Г.З.

Розглянувши звернення гр.Чернолевої Галини Зіновіївни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр.Чернолевій Галині Зіновіївні (рнокпп  ___) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0045га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Енергетична,.

2. Зобов’язати гр.Чернолеву Галину Зіновіївну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування