Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Лень А.Л.

Розглянувши звернення гр Лень Анни Лонгінівни керуючись ст.12, 33, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Рішення Малашовецької сільської ради «Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лень А.Л.» від 17.11.2017р. №92 визнати таким, що втратило чинність.

2. Дати дозвіл гр. Лень Анні Лонгінівні (рнокпп  __) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1200га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

3. Зобов’язати гр. Лень Анну Лонгінівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування