Про прийняття мереж зовнішнього освітлення до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Розглянувши звернення старости с.Городище, с.Носівці Тернопільської міської територіальної громади від 16.02.2021 № 20 та товариства з обмеженою відповідальністю «Грейн Ленд Україна» від 29.03.2021 № 2, з метою забезпечення належного утримання та обслуговування мереж зовнішнього освітлення вищевказаних сіл, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади та безоплатно передати на баланс комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло» мережі зовнішнього освітлення, а саме:

1.1. с.Городище:

- електромережу зовнішнього освітлення – 3,5 км;

- світильники зовнішнього освітлення – 17 шт.;

- електричний бокс з електрообладнанням – 1 комп.

Загальною вартістю 503 360,00 грн. (п’ятсот три тисячі триста шістдесят грн. 00 коп.).

1.2. с.Носівці:

- електромережу зовнішнього освітлення – 3,5 км;

- світильники зовнішнього освітлення – 15 шт.;

- електричний бокс з електрообладнанням – 2 комп.

Загальною вартістю 414 620,00 грн. (чотириста чотирнадцять тисяч шістсот двадцять грн. 00 коп.).

2. Створити комісію з прийняття-передачі мереж зовнішнього освітлення, вказаних в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування