Про внесення змін в Програму «Безпечна громада» на 2021-2022 роки»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про національну поліцію», з метою взаємодії органів поліції із громадськістю шляхом підготовки та виконання спільних проєктів, програм та заходів для підвищення безпеки населення та покращення ефективності виконання поліцією покладених на неї завдань, у зв’язку з реорганізацією місцевого підрозділу Національної поліції та необхідністю включення до програми нових учасників, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Програму «Безпечна громада» на 2021-2022 роки», затверджену рішенням міської ради від 18.12.2020 року № 8/2/7, а саме :

1.1. В тексті Програми слова «Тернопільський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області» замінити словами «Тернопільське районне управління поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області» у відповідних відмінках.

1.2. В тексті Програми слова «відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації» замінити словами «управління цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ» у відповідних відмінках.

1.3. Розділ 1 «Паспорт програми» викласти в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається).

1.4. Пункти 1, 5, 9, 14 розділу 6 «Напрями діяльності та заходи програми» викласти в новій редакції, згідно з додатком 2 (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Додатки 

Поіменне голосування