Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Академіка В.Гнатюка,_ гр.Климчук О.І., Стукало М.С., Стукалу М.І.

Розглянувши звернення гр.Климчук Олесі Іванівни, Стукало Марини Світозарівни, Стукала Михайла Івановича, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр.Климчук Олесі Іванівні (рнокпп __), Стукало Марині Світозарівні (рнокпп __), Стукалу Михайлу Івановичу (рнокпп __) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0620га безоплатно у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Академіка В.Гнатюка,_.

2. Зобов’язати гр.Климчук Олесю Іванівну, Стукало Марину Світозарівну, Стукала Михайла Івановича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Поіменне голосування