Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Бойківська,____ гр.Рудніцькій А.М., Рудніцькому В.О., Байтало І.О.

Розглянувши звернення гр.Рудніцької Анжеліки Миколаївни, Рудніцького Валерія Олександровича, Байтало Ірини Олександрівни, керуючись ст.12,40,89,118,121,125,126 Земельного кодексу України, Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Бойківська,___ гр.Рудніцькій Анжеліці Миколаївні, Рудніцькому Валерію Олександровичу, Байтало Ірині Олександрівні.
2. Передати гр.Рудніцькій Анжеліці Миколаївні (рнокпп _____________), Рудніцькому Валерію Олександровичу (рнокпп _____________), Байтало Ірині Олександрівні (рнокпп _____________) безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку (кад.номер 6110100000:07:009:0141) площею 0,0600га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Бойківська,____.
3. Зобов’язати гр.Рудніцьку Анжеліку Миколаївну, Рудніцького Валерія Олександровича, Байтало Ірину Олександрівну:
3.1. Здійснити державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.
3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.
3.3. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у земельно-кадастровій документації.
3.4. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельних ділянок до середини проїжджої частини доріг і проїздів.
3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.

Поіменне голосування