Про надання в безоплатне використання спортивної споруди комунального закладу “КДЮСШ з ігрових видів спорту”

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення баскетбольного клубу «Тернопіль», з метою популяризації баскетболу, здорового способу життя серед широких верств населення, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань та з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл баскетбольному клубу «Тернопіль» - учаснику чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд (Суперліга) на безоплатне користування спортивною спорудою комунального закладу “КДЮСШ з ігрових видів спорту” (фізкультурно-оздоровчий комплекс за адресою вул. Братів Бойчуків, 4а) терміном на 12 місяців, для проведення ігор та тренувань.
2. Адміністрації комунального закладу "КДЮСШ з ігрових видів спорту" погодити графік проведення ігор та тренувань та укласти договір позички (безоплатного користування) майна комунальної власності з баскетбольним клубом «Тернопіль».
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування