Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради від 23.06.2020 року №105, з метою ефективного та стабільного функціонування комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 20.12.2019р. №7/42/9 «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік», рішення постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» (код ЄДРПОУ 37519757) до 2 847 699,00 грн.
2. Відповідно до п.1 даного рішення Статут комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування