Про внесення змін в рішення міської ради від 16.12.2016 р. № 7/13/10 «Про Програму збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2017-2020 роки»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону культурної спадщини», «Про благоустрій населених пунктів», «Про природно-заповідний фонд України», з метою забезпечення напрямків діяльності, раціонального використання та гармонійного функціонування об’єктів культурної спадщини, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до рішення міської ради від 16.12.2016 р. № 7/13/10 «Про Програму збереження культурної спадщини міста Тернополя на 2017-2020 роки», а саме:
- у розділі 6 «Напрями діяльності та заходи з реалізації програми», п.4.5. в колонці «Перелік заходів програми» замість слів: виготовлення та встановлення меморіальної таблиці Володимиру Громницькому по вул. Громницького читати: будівництво пам’ятника В.Громницького;
- в колонці очікуваний результат замість слів: встановлення меморіальної таблиці Володимиру Громницькому читати: будівництво пам’ятника В.Громницького.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування