Про впорядкування тарифів

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 29.10.2021 №8/10/355

Розглянувши подані Комунальним підприємством «Тернопільводоканал» на погодження річні плани ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, враховуючи рішення міської ради №7/33/96 від 05.04.2019 “Про запобігання збиткової діяльності КП “Тернопільводоканал”, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Заборонити Комунальному підприємству «Тернопільводоканал» проводити формування, розрахунки, звертатися та подавати на встановлення чи встановлювати окремі тарифи для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, в розмірі меншому від розміру тарифів для інших споживачів м.Тернопіль.
2. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. В.Стемковського.

Поіменне голосування