Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Я.Головацького,1 гр. Качуровській Г.В.

Розглянувши звернення гр. Качуровської Ганни Віталіївни, керуючись ст.12, 120, 122, 123, 124, Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл гр. Качуровській Ганні Віталіївні (рнокпп ____________) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0018га в оренду терміном на п’ять років для обслуговування нежитлового приміщення магазину за адресою вул. Я.Головацького,1.
2.Зобов’язати гр. Качуровську Ганну Віталіївну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), зазначену в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування