Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул. Текстильна гр.Черевко О.В.

Розглянувши звернення гр.Черевко Оксани Володимирівни, керуючись ст.12, 20, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити гр.Черевко Оксані Володимирівні (рнокпп ____________) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0300га для будівництва і обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Текстильна.
2.Дозволити гр.Черевко Оксані Володимирівні (рнокпп ____________) змінити цільове призначення земельної ділянки (кад. номер 6110100000:03:006:0076) площею 0,0300га для будівництва і обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Текстильна.
3.Віднести земельну ділянку, вказану в пункті 2 даного рішення, до земель житлової та громадської забудови.
4.Зобов'язати гр.Черевко Оксану Володимирівну в двомісячний термін провести державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.
5. Дати дозвіл власнику земельної ділянки, вказаної в пункті 2 даного рішення, на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку загальною площею 0,0900га терміном на десять років для проходу, проїзду, паркування автотранспорту та використання згідно містобудівного розрахунку і проектної документації за адресою вул.Текстильна. Встановити плату за встановлення земельного сервітуту в розмірі 1 відсотка від нормативної грошової оцінки землі за рік.

Поіменне голосування