Про прийняття каналізаційного колектора ТзОВ «Макбуд» до комунальної власності

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 05.03.2021 №8/4/42

 

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Макбуд», з метою забезпечення належного обслуговування каналізаційного колектора на вул. Шпитальна, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від товариства з обмеженою відповідальністю «Макбуд» до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади :

- дворову каналізацію багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського і торгового призначення, підземним паркінгом та прибудованим індивідуальним житловим будинком на вул. Шпитальна, 6, 8 в м.Тернополі балансовою вартістю 38 250, 00 грн. (тридцять вісім тисяч двісті п’ятдесят грн. 00 коп.);

- каналізаційний колектор на вул. Шпитальна від вул. Шпитальна, 6, 8  до вул. Кн.Острозького балансовою вартістю 464 522, 64 грн. (чотириста шістдесят чотири тисячі п’ятсот двадцять дві грн. 64 коп.) та передати їх у поповнення статутного капіталу комунальному підприємстві «Тернопільводоканал».

2. Створити комісію по прийняттю-передачі колектора, вказаного в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3. Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування