Про затвердження Типового Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти м.Тернополя

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», з метою упорядкування процедури призначення педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, що перебувають в комунальній власності, якісного відбору та їх комплектування педагогічними кадрами, забезпечення прозорості у прийнятті управлінських рішень, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Типове Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти м.Тернополя, згідно з додатком (додається).
2. Рішення «Про затвердження Типового Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти м.Тернополя» підлягає офіційному оприлюдненню шляхом опублікування на офіційних веб-порталах Тернопільської міської ради, управління освіти і науки, закладів загальної середньої освіти м.Тернополя.
3. Директорам закладів загальної середньої освіти розробити і затвердити Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників на основі Типового Положення.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування