Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Євгена Коновальця Релігійній організації «Парафія Віри, Надії, Любові і матері їх Софії м. Тернопіль, Тернопільської єпархії Православної церкви України»

Розглянувши звернення Релігійної організації «Парафія Віри, Надії, Любові і матері їх Софії м. Тернопіль, Тернопільської єпархії Православної церкви України», керуючись ст. 12, 79-1, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл Релігійній організації «Парафія Віри, Надії, Любові і матері їх Софії   м. Тернопіль, Тернопільської єпархії Православної церкви України» (код ЄДРПОУ 45085220) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0653га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій (код КВЦПЗ 03.04) за адресою вул. Євгена Коновальця.

2. Зобов’язати Релігійну організацію «Парафія Віри, Надії, Любові і матері їх Софії м. Тернопіль, Тернопільської єпархії Православної церкви України» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.