Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Миколи Карпенка, 32 релігійній громаді «Світло для світу»

Розглянувши звернення релігійної громади «Світло для світу», керуючись ст. 12, 123, 124, 125 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл  релігійній громаді «Світло для світу»  (код ЄДРПОУ 24636978) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею до 0,0993га в постійне користування для обслуговування споруди молитовного будинку (для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій)  за адресою вул. Миколи Карпенка,32.

2.Зобов’язати релігійну громаду «Світло для світу» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.