Про розірвання договорів про встановлення особистих строкових сервітутів для розміщення тимчасових споруд за адресою вул. Степана Будного

Керуючись ст.12, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Рішення міської ради від 26.06.2020 №7/51/36 «Про надання дозволу на укладання договорів земельних сервітутів за адресою вул. С.Будного (гр. Волощук І.В. та іншим)» - вважати таким, що втратило чинність.

1.1.Договір про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди між Тернопільською міською радою та гр. Волощук Іриною Василівною (рнокпп _), зареєстрований в книзі реєстрації договорів сервітутів за №1415 від 13.01.2021 року, на земельну ділянку площею  0,0192га, надану для розміщення та обслуговування групи тимчасових споруд торгівельного призначення за адресою вул.Степана Будного – розірвати.

1.2. Договір про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасової споруди між Тернопільською міською радою та гр. Морозом Іваном Леонідовичем (рнокпп _), зареєстрований в книзі реєстрації договорів сервітутів за №1416 від 13.01.2021 року, на земельну ділянку площею  0,0100га, надану для розміщення та обслуговування групи тимчасових споруд торгівельного призначення за адресою вул. Степана Будного – розірвати.