Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 №545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр», наказу Міністерства освіти і науки України від 03.10.2018 №1051 «Про затвердження примірних положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру»,  враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про проведення конкурсу на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру, згідно з додатком (додається).

2. Уповноважити управління освіти і науки Тернопільської міської ради на здійснення заходів, пов’язаних з організацією і проведенням конкурсу на посаду директора інклюзивно-ресурсного центру, відповідно до вимог чинного законодавства України та затвердженого Положення, згідно з пунктом 1 цього рішення.

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 20.04.2018 №7/24/29 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників та працівників інклюзивно-ресурсних центрів».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.