Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Чернівецька ТОВ «МОДУЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «МОДУЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ», керуючись ст. 12,98,99,100,122,124-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «МОДУЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ» (код ЄДРПОУ 40800901) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4500га для встановлення земельного сервітуту терміном на п’ять років для права проходу, проїзду на транспортному засобі по наявному шляху та паркування автотранспорту за адресою вул. Чернівецька.

2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «МОДУЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.