Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 122, 123, 125, 126, 134, 186 Земельного кодексу України, ст.50 Закону України «Про землеустрій», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою  та екології Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 35939939) на складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки площею до 0,0400 га для будівництва каналізаційної насосної станції  за адресою м. Тернопіль вул. Вербова.

2. Дати дозвіл Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою  та екології Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 35939939) на складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки площею до 0,0400 га для будівництва каналізаційної насосної станції  за адресою м. Тернопіль вул. Глубочанська.

3. Дати дозвіл Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою  та екології Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 35939939) на складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки площею до 0,0400 га для будівництва каналізаційної насосної станції  за адресою м. Тернопіль вул. Вербова.

4. Зобов’язати Управління житлово-комунального господарства, благоустрою  та екології Тернопільської міської ради  в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.