Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон (прибережної захисної смуги) Тернопільського ставу та річки Серет у м. Тернополі

Розглянувши звернення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 58, 60,61, 186  Земельного кодексу України, ст.87, 88 Водного кодексу України,  ст. 19, 25, 47Закону України „Про землеустрій”, Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, «Про державний земельний кадастр»,Порядком визначення розмірів і меж водоохоронних зон та режим ведення господарської діяльності в них, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.05.1996 №486, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон (прибережної захисної смуги) Тернопільського ставу та річки Серет у м. Тернополі.

2. Доручити Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради забезпечити внесення відомостей про межі водоохоронної зони та прибережної захисної смуги до Державного земельного кадастру як відомості про обмеження у використанні земель у встановленому законодавством порядку.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради зпитань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування.